'Kids Heroes Funcruise' zorgt voor veel plezier

17 September 2018, 09:09 uur
Algemeen
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De 'Kids Heroes Funcruise' was gisteren tijdens De Vlietdagen een groot succes. ,,Langs De Vliet stonden duizenden mensen de schepen te bewonderen. Dit was tot en met de sluizen in het Damcentrum'', meldt een trotse mede-organisator Dave Fisser vanochtend. ,,De drukte was werkelijk niet normaal. Ik bedank iedereen voor de fijne samenwerking. Met elkaar hebben we dan ook iets moois gezet''.

,,Super trots op de waterscouts van Hubertus Brandaan die de regie op het water hadden'', zegt mede-organisator Peter Boelhouwer dan ook.

Op de Facebook-pagina van Dave Fisser staan diverse live-video's te zien, die de drukte ook goed weergeven. Fisser en Boelhouwer hadden dan ook volkomen gelijk. Wie gisteren langs De Vliet wandelde, kwam ogen tekort om alle te bewonderen. Tientallen schepen kwamen langs, de kinderen waren uitzinnig vanwege de verklede bekende kids-helden die in de boten zaten en de sfeer werd ingezet door diverse muzikanten op het water. Kortom, de 'Kids Heroes Funcruise' was een meer dan geslaagde attractie.Veel publiek langs de kade bij de Oude Haven.Vanaf deze boot zorgde presentator Erik Bouwman voor de vocale omlijsting. Hij gaf ter plekke een toelichting welke boten er voorbij kwamen. Een muzikale omlijsting zorgde voor een gezellige sfeer op het water