Voorburgs Dagblad | VVV houdt het spannend

VVV houdt het spannend

mainImage
Patrick Bruijne in actie.

VVV won met 6-4 van Smash Monster, de directe concurrent in de degradatiezone. Daarmee is het team nog zeker niet veilig.

Smash kwam met één punt voorsprong op VVV naar Leidschendam en na dit weekend staat nog slechts één speelronde op het programma. Door de overwinning van VVV wisselden VVV en Smash van plaats en ligt VVV nu een punt voor. Bij een gelijk aantal punten degradeert Smash, doordat VVV een beter onderling resultaat heeft. Een erg kleine marge, maar de kansen zijn nog niet verkeken.

Meer dan 6-4 zat er dit weekend niet echt in. Patrick Bruijne was niet geheel fit en speelde wisselvallig. Toch wist hij twee uit drie partijen te winnen. Werff Thomas speelde als invaller zijn laatste wedstrijd voor VVV 1 en ook hij pakte twee uit drie. Dat gold ook voor Matthijs van de Heiden die de enige echt mooie partij liet zien in een wedstrijd waarbij de spanning aan het spel af te zien was.

Komend weekend ontvangt VVV het Nieuwegeinse VTV. Kijkers zijn zaterdag 20 april vanaf 16:00 uur welkom aan de Van Ruysdaellaan 95.


Door: VVV | Foto: VVV