Slootmaker ontvangt KNVB Waarderingsspeld

9 April 2019, 10:54 uur
Sport
mainImage

Voorafgaand aan de wedstrijd RKAVV – De Meern (3-1) was er een leuke happening in de sponsorruimte van RKAVV, waar voorzitter Frans van Rossen de genodigden welkom mocht heten en dan met name Hans Slootmaker en zijn dochter met haar vriendin, om getuige te zijn van een plechtigheid.

Kees Wenneker was aanwezig om als ambassadeur van de KNVB Hans Slootmaker in het zonnetje te zetten en zijn (voetbal-)levensloop door te nemen. Wie kent Hans niet? Al is het maar van zijn radio-stemgeluid bij heel veel voetbalwedstrijden, maar ook als wedstrijdsecretaris bij diverse verenigingen.

Hans Slootmaker was niet alleen actief (en nog) bij RKAVV, maar ook VUC, Wilhelmus en Forum Sport en heeft bovendien vanaf eind jaren zestig verdienstelijk gefloten in de HVB respectievelijk KNVB. Daarnaast heeft Slootmaker ook zitting in de toernooicommissie van Haaglanden Voetbal, waar hij verantwoordelijk is voor de aanstelling van alle scheidsrechters en assistent scheidsrechters.

Kees Wenneker mocht Hans Slootmaker namens de KNVB de Gouden Speld op de trui aanbrengen en hem het bijbehorende certificaat uitreiken. Frans van Rossen bood de verheugde Slootmaker nog een fraai boeket bloemen aan, waarna de gasten zich konden laven aan de bar en genieten van bijzonder smakelijke hapjes.

 

 

 

 

 

 

 

 


Door: Wim van den Berg