Italiaans dubbel toernooi LTC Leeuwenbergh

18 July 2018, 08:55 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Van maandag 9 tot en met vrijdag 13 juli vond het Italiaans Dubbel Toernooi op tennisvereniging LTC Leeuwenbergh plaats. Voor het eerst vond het invitatietoernooi plaats in de zomer. En meteen was het een groot succes met het mooie zomerse weer.

We begonnen met maar liefst 86 deelnemers verspreid over 12 poules (HD/DD/GD).  Alle poulewinnaars kregen een mooi Italiaans pakket met Limoncello met shotglas, pizzadoos vol snoepjes en koekjes (cantuccini’s). Ook het clubgebouw was helemaal Italiaans versierd en bij Patrick en Amanda was het weer genieten van hun Italiaanse maaltijden en diverse borrelhapjes.

Op de laatste avond hadden we 18 tenniswedstrijden en dat was weer even met veel publiek volle bak op Leeuwenbergh. Van tevoren kwamen veel mensen om in het zonnetje te eten. Vervolgens hebben we genoten van de vele spannende wedstrijden op die avond. Sommige deelnemers hadden overigens wel wat last van het vrijdag de 13de syndroom, maar het mocht de pret niet drukken.

De wedstrijdleiding, bestaande uit Ank, Martijn & Luuk, is erg tevreden over de Italiaanse tennisweek. Volgend jaar zal het invitatietoernooi zeker opnieuw worden georganiseerd in de zomer, maar dan verwachten we nog meer deelnemers! Of het dan opnieuw een Italiaans thema heeft, dat zal nog een verrassing blijven.