Blijft Forum Sport in race nacompetitie?

19 April 2019, 17:54 uur
Sport
mainImage
Ap de Heus
Mike de Graaf was bij Forum Sport onlangs Man of The Match.

Forum Sport heeft nog een kans op de nacompetitie. Een vierde plaats op de ranglijst of het winnen van de 3e periode is dan nodig.
En feitelijk moeten alle vier resterende wedstrijden in de 1e Klasse B gewonnen worden. Een enorme uitdaging, maar niet onmogelijk.
Met zo’n serie kan het allebei, vierde worden of periodekampioen.

De mannen van het trainersduo Bas Steffens en Dennis den Turk hebben ons dit seizoen al meerdere keren positief verrast.
Twee uitwedstrijden (Rijsoord en Honselersdijk) en twee thuiswedstrijden (Heinenoord en BVCB) staan nog op het programma. Vooral de uitwedstrijden tegen de nummer 2 en nummer 4 zijn erg interessant. Want ook Rijsoord en Honselersdijk weten waar het om gaat en moeten winnen.

Aanstaande zaterdag gaat Forum Sport naar de nummer 2, Rijsoord. Zij staan met 47 punten uit 22 wedstrijden maar 1 punt achter op koploper SHO.
De thuiswedstrijd tegen Rijsoord werd, na een 2-1 voorsprong voor Forum Sport bij de rust, wat ongelukkig en onverdiend met 2-4 verloren.

Forum Sport is dus gewaarschuwd. Positief nieuws is dat aanvoerder Mike de Graaf en middenvelder Hugo van Diepenbeek beide weer beschikbaar zijn.

Na de 2-1 overwinning vorige week op Delta Sport zijn de spelersgroep en staf erop gebrand om het seizoen goed af te sluiten.
Een uitoverwinning bij Rijsoord zou een prachtig begin van een goed einde kunnen zijn.

Forum Sport rekent op veel supporters. De weersvoorspelling is prima. En dan zo’n spannende wedstrijd. Een echte aanrader.


Door: Jean Nederlof