Voorburgs Dagblad | ZieZoo zoekt versterking

ZieZoo zoekt versterking

mainImage

Kinderdagverbijf ZieZoo Voorburg, een nieuwe opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar aan de Prins Bernhardlaan in Voorburg, groeit op diverse fronten. "We zoeken daarom nieuwe collega's", zegt eigenaar Mariette Swart. "Het gaat onder meer om een pedagogisch medewerker, op MBO niv 4 of HBO voor 27-36 uur, drie of 4 dagen, bij voorkeur woonachtig in Voorburg of directe omgeving. Tevens hebben we een vacature voor 'Vakkracht Sport' die we ook graag op korte termijn willen invullen". 

"Kijk op onze website voor de volledige omschrijving van deze vacatures en lees waarom wij misschien wel de beste werkgever voor jou zijn", vervolgt Mariette Swart. "ZieZoo is een kleinschalige kinderopvang met niet alleen veel aandacht voor de kinderen maar ook voor jou. ZieZoo biedt naast een salaris conform de CAO nog veel meer waaronder extra trainingen en unieke personeelsactiviteiten. Onze groeiende kinderdagopvang-organisatie is dan ook zeer de moeite waard". 

Op deze link is meer achtergrondinformatie over de vacature te vinden. 

Kindercentrum ZieZoo heeft vestigingen in Delfgauw, Nootdorp, Pijnacker en Voorburg. Op 3 september 2018 is het kinderdagverblijf in Voorburg van start gegaan. Het gaat momenteel zo goed dat er behoefte is aan personele versterking. De website www.ziezoo.nl geeft een duidelijk beeld van het bedrijf.