Voorburgs Dagblad | Kantine Veurs Voorburg vernieuwd

Kantine Veurs Voorburg vernieuwd

mainImage
Korneel van den Bulk (links) en Remco Hulsbergen (rechts) in de vernieuwde kantine.

De kantine van Veurs Voorburg is vanochtend symbolisch in gebruikgenomen door de aanwezigheid van de schooldirectie, die met een aantal leerkrachten aan de leerlingen allerlei lekkere hapjes uitdeelden. "Op weg naar de nieuwbouw aan de Rijnlandlaan, waarvoor we nog zo'n drie jaar nodig hebben, is de kantine vernieuwd", alsdus schooldirecteur Remco Hulsbergen. "Onze leerlingen verdienen echter een goed onderkomen in de pauzes. Vandaar dat we in onze kantine hebben geinvesteerd".

"Het ademt de sfeer van Ibiza, New York en Parijs uit", vult locatiedirecteur Korneel van den Bulck aan daarmee doelend op een aantal grote wandschideringen. "Tevens hebben we verniewingen aan de muren aangebracht. Kortom, het oogt allemaal veel frisser. Onze leerlingen mogen er dan ook graag komen".

 


Foto: Voorburgs Dagblad