Voorburgs Dagblad | Armand van de Laar bij Vastgoed Debat

Armand van de Laar bij Vastgoed Debat

mainImage
Debat-organisator Bart Bakker (links) met wethouder Armand van de Laar (rechts) in het winkelgebied van In de Bogaard, dat tijdens het Vastgoed Debat ook aan de orde komt.

De Rijswijkse wethouder Armand van de Laar neemt deel aan het Meijs & Alink Vastgoed Debat, dat op woensdag 27november in een bomvol Veur Theater aan de Damlaan in Leidschendam plaatsvindt. Aangezien er vraagstukken als de transformatie van winkelcentrum In de Bogaard en de ontwikkeling van RijswijkBuiten naar voren komen, zal Van de Laar als debater deelnemen. Tevens komt de groei van de gemeente Rijswijk aan de orde. "We zijn bijzonder content met de komst van Armand van de Laar'', zegt initiatiefneemster Benedikte Zijlstra. "Hij is op het gebied van Ruimtelijk Ordening een uitermate deskundige wethouder, die inhoudelijk dan ook sterk is".

"Deze wethouder weet inderdaad waarover hij het heeft", vult debat-organisator Bart Bakker aan. "Er gaat de komende jaren veel gebeuren in Rijswijk. Al deze ontwikkelingen hebben ook gevolgen voor Leidschendam- Voorburg. Aan de andere kant heeft Rijswijk weer te maken met de tranbsformatie van het Binckhorst-gebied dat bij hen letterlijk om de hoek ligt. Dit geldt ook voor Leidschendam- Voorburg, dat door de wethouders Astrid van Eekelen en Jan Willem Rouwendal tijdens het debat zal worden vertegenwoordigd. Ieder op zijn eigen vakgebied".

De Rabobank, NU Projectontwikkeling en GMW Advocaten zijn maatschappelijk partner van het Vastgoed Debat dat ook een congresachtig karakter heeft. "Het Veur Theater is er uitermate geschikt voor en zal hiermee ook zijn bestaansrecht bewijzen", aldus Bart Bakker. "Ik begreep dat het spannend is of zij blijven voortbestaan. Zij kunnen meteen hun visitekaartje afgeven".


Foto: Rijswijks Dagblad