Voorburgs Dagblad | Activiteiten 'Circus van Kijkduin'

Activiteiten 'Circus van Kijkduin'

mainImage

Kijkduin, de badplaats die jaarlijks meer dan 4 miljoen bezoekers trekt, heeft midden in de duinen een groot aanbod aan faciliteiten en is voor meerdere doelgroepen aantrekkelijk. De renovaties in en rondom Kijkduin zijn in volle gang, maar eind augustus zal Kijkduin in het teken staan van het Circus voor jong en oud!

Zaterdag 24 en zondag 25 augustus zal het strand en de boulevard van Kijkduin volledig overgenomen worden door verschillende circusartiesten. De boulevard van het Circus staat in het teken van het publiek onderdompelen in de wereld van het échte circusleven. Zo zullen er niet alleen shows worden gegeven, maar krijgt iedereen de kans om ook verschillende workshops te volgen om zelf een artiest te worden. Jong of oud, de spectaculaire stunts en de traditionele clownscapriolen zal iedereen enthousiasmeren.

Van 13:00 uur tot en met 17:00 uur zal de Boulevard van het Circus te Kijkduin beide dagen geopend zijn en gratis te bezoeken voor alle liefhebbers van het Circus, Kijkduin en omstreken.

Op het strand naast Habana Beach zal Clown Mischa neerstrijken met zijn circus. Er zullen gedurende de dag verschillende circusshows geven worden. Zo zal circusartiest Nigel Voets met zijn jongleertalenten iedereen versteld doen staan en is er een dansworkshop waar gegarandeerd de voetjes van de vloer gaan. Maar dat is nog lang niet alles….

Op de boulevard van Kijkduin kunnen de bezoekers zelf geschminkt worden als een echte clown en zullen er verschillende mogelijkheden zijn om workshops te volgen om zelf onderdeel uit te kunnen maken van het Circus. Laat u verwonderen door spectaculaire acrobatiek- en jongleeracts en als klap op de vuurpijl zullen er vuurspuwers een geweldige vuurshow weggeven.

Op Speelboot Atlantis, waar normaliter de bezoekers Kapitein op eigen boot zijn zullen liefhebbers nu, onder leiding van de Haagse Ballonnenboer Rolando, Circusartiest op eigen boot zijn. Rolando zal het publiek versteld doen staan wat voor mooie creaties er gemaakt kunnen worden met ballonnen. Wie weet krijg je de kans om je eigen creatie te maken…

Al met al één groot Circusfeest wat u niet wilt missen! Artiesten van topkwaliteit die een unieke beleving neerzetten voor u als publiek. Zet uw clownsneus op en kom dat zien op zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2019 te Kijkduin van 13:00 – 17:00 uur!

Boulevard van het Circus te Kijkduin wordt mede mogelijk gemaakt door de ondernemers, FRED-developers en de Gemeente Den Haag: