CW4U VVV Top-12 Tafeltennis in Leidschendam

mainImage
CW4U VVV Top-12 Tafeltennis in Leidschendam

Leidschendam heeft aanstaande zaterdag een tafeltennisevenement van hoog niveau: de CW4U VVV Top-12. Een selectie van landelijke spelers, inclusief titelverdediger Michel de Boer, strijdt om de titel van 2018.

Het niveau is nog hoger dan bij de editie van 2017 en dit evenement is een uitgelezen gelegenheid om tafeltennis op landelijk niveau te aanschouwen. Er is een interessante mix van spelers: van jonge toptalenten vanaf 12 jaar die al eredivisie spelen bij de senioren, via snelle twintigers tot een ervaren Michel de Boer, die moeilijk te passeren is dankzij zijn specifieke stijl en rotsvaste slag. Door de deelname van erg jonge spelers is dit toernooi ook een mooi kijkspel voor jeugd die weleens wat meer van tafeltennis wil zien.  Speciaal voor de niet-ingewijden worden de spelers individueel voorgesteld en wordt iets verteld over hun achtergrond.

Het toernooi begint om 10:00 uur aan de Van Ruydaellaan 95. De halve finales worden om 16:00 gespeeld en de finale om 17:00. Kijk op de Facebook pagina VVVTafeltennis of op www.ttv-vvv.nl voor nadere informatie.


| Foto: Digitaal Dagblad