mainImage

Kerstveiling RKAVV belooft spektakel met Forumule 1 in Zandvoort

Max Verstappen tijdens een tussentijdse stop.
26 november 2022, 08:42 uur
Lokaal

Het kan je bijna niet zijn ontgaan maar op vrijdag 16 december ‘22 organiseert RKAVV de BRIX Makelaars RKAVV Kerstveiling!

Ook dit keer is de veiling commissie er in geslaagd weer de meest prachtige kavels binnen te slepen. Zij melden hierover het volgende.

Het is bijna niet te doen er een aantal uit te halen en te benoemen. Een kleine poging.... een auto, scooter, (elektrische) fietsen, wasmachine, droger, koffiemachine, etentjes, etentjes en nog meer etentje. En natuurlijk voetbal zaken!! Wedstrijden inclusief overnachtingen, originele shirts van onder andere Thomas Verheydt, Edwin de Graaf, ADO seizoen '21-'22, Gimenez, Bizot maar ook gesigneerd en met officiële licentie van Maradon, Benzema en Messi......

Wat dacht je van Formule 1 Zandvoort 2023 en een heuse ballonvaart? Ben je nog niet overtuigd dat je er bij moet zijn? Kijk ook het volgende filmpje dan zie je er nog meer. Let op, het filmpje wordt regelmatig ververst met de laatste kavels.

klik hier voor overzicht van de veiling items via deze link

Het goede doel voor de komende veiling houden we dichterbij: WIJZIJNRKAVV. WIJZIJNRKAVV heeft activiteiten die sociaal en maatschappelijk aanspreken. Denk maar eens aan het Festival Unlimited en de Buurtresto! Een deel van de opbrengst van de veiling 2022 gaat naar de activiteiten van WIJZIJNRKAVV!

Aanmelden
Hieronder kun je je inschrijven voor de veiling. Dit is een must want daarmee krijg je je kopersnummer. Ook evt. partners die deze gezellige avond niet willen missen dienen zich in te schrijven. Dit kan via deze link

Geef het ook door aan je vrienden, buren en familie. Hoe meer bezoekers, hoe leuker de avond!