Voorburgs Dagblad | Actie 'Samenvers' is groot succes
mainImage

Actie 'Samenvers' is groot succes

De vrijwilligers achter de geslaagde actie 'Samenvers'
27 maart 2020, 11:12 uur
Algemeen

Initiatiefneemster Chantal Kloosterman geeft een update over de spontaan ontstane maaltijdenactie in het Damcentrum. ''Wat een overweldigend succes is ons initiatief www.samenvers.nl We hebben de 2000 gedoneerde maaltijden inmiddels overschreden en dat hadden we toch nooit durven en mogen hopen. Inmiddels zijn we volop bezig met de productie en distributie van de maaltijden en we hebben al heel wat zorgpersoneel blij kunnen maken met dagverse maaltijden.

Zorgpersoneel van het Langeland ziekenhuis, het Insensive Care personeel van HMC Antoniushove, personeel van verpleegtehuizen als de Mantel in Voorburg, Leilinde in Den Haag, Vliethof in Voorburg en de Weidevogel in Pijnacker, Zorgpersoneel van Pieter van Forest Delfshove, Ipse de Brugge locatie Siejoe, GGZ Rivierduinen, vrijwilligers van het Hospice in Voorburg, medewerkers van Florance locatie over de Vliet en personeel van BBy Zorg kraambureau.

Vandaag mogen we het personeel van HMC Antoniushove en HMC Westeinde verrassen met maaltijden en ook het schoonmaakpersoneel in het Langeland Ziekenhuis worden verrast. Voor de komende week staan weer een hoop nieuwe locaties in de agenda, maar we hebben nog steeds genoeg donaties open staan om nog meer Zorgtoppers te verrassen. Zowel in de winkel als online wordt er nog steeds volop gedoneerd en daar zijn we jullie dan ook enorm dankbaar voor!

Waar we minstens net zo dankbaar voor zijn, is de hulp die we aangeboden krijgen om ons te helpen om al die maaltijden te kunnen bereiden en te distribueren. Van het leveren van goederen, tot helpen met de bezorging van maaltijden, het koken van de maaltijden tot het stickeren van alle maaltijdbakken. Hulp komt van alle kanten binnen en ik zou iedereen daar middels deze weg enorm voor willen bedanken.

Allereerst een enorme waardering voor al het keukenpersoneel van restaurant de Pepermolen, het personeel van Puurvis Leidschendam, Partyservice Peré, Wim, Koos, Simone en Hennie. Bedankt voor alle hulp met het koken van de maaltijden.

4you accountancy, Codezilla, Meere reclamestudio, M. Bisschops en zonen schoonmaakbedrijf, van der Burg en Bol B.V., Br. Heemskers bv groothandel AGF, Visspecialiteiten Grootveld, Sligro Den Haag, Firma J.J. Becker verpakkingen, Barneveld verpakkingen, Puurvis Leidschendam, Martin Vis, Klasse Kaas de Groot BV. Bedankt voor jullie geleverde diensten en producten.

Jennie, Remco, Marja en Lex, dank voor jullie hulp met de distributie van alle maaltijden en het stickeren van de bakken.

Ons hardwerkende personeel in de winkel, Monique, Nina, Babette, Danique en Marel, die het momenteel zwaar te verduren hebben met al het extra werk. Ondanks alle hecktiek houden jullie de moed erin en geven jullie momenteel niet 100, maar 110% inzet. We zijn trots op jullie!

En last, but not least, ons complete gezin die het initiatief vorm hebben gegeven en helpen waar kan. Louise, Lesley, Jennifer, Peter, Remko, Rachelle, Ricardo en Natasja. Lieve familie, dankjewel! Wat zijn we trots op jullie! Geef ik als allerlaatste de grootste eer aan Cock, mijn vader, want als er één zijn hart op de goede plek heeft zitten, is hij het! Lieve mensen, de donaties zijn nog steeds van harte welkom.'