Voorburgs Dagblad | Lunchconcert met jonge pianisten

Lunchconcert met jonge pianisten

mainImage

In 2020 vieren de lunchconcerten in de Voorburgse Koningkerk hun 10 jarig bestaan. Het initiatief is toen in februari gestart en zo hebben we op 23 februari jl. het jubileum gevierd met een bijzonder jubileumlunchconcert.Wat een feest was het!! Maar het jubileumjaar 2020 is natuurlijk nog lang niet voorbij en zo staan er nog heel veel mooie lunchconcerten op de rol.  

Jonge Musici op het concertpodium  

Op zondag 8 maart verwelkomen we om 12 uur een aantal jonge, talentvolle pianisten in de leeftijd van 6 tot 16 jaar. Onder het oog van hun pianodocent Andrew Wright laten zij u hun kunnen horen. Met dit optreden in een informele sfeer doen zij podiumervaring op, op weg naar een mooie toekomst.  Op het programma staan o.a. stukken van Bach, Ravel en Rachmaninoff. 

De toegang voor dit lunchconcert is zoals altijd helemaal gratis. Voorafgaand aan het concert is er weer een lekkere boterham. Na het concert kunt u met een glaasje en een versnapering nog gezellig napraten. Dan kunt u ook uw concertervaring opschrijven in ons gastenboek of ons via het gastenboek een suggestie doen voor een toekomstig lunchconcert. Om de kosten te dekken houden we na het lunchconcert een vrijwillige inzameling, waar ieder naar zijn mogelijkheden aan kan bijdragen. Voor informatie over de lunchconcerten: www.muziekindekoningkerk.nl

 


Foto: Piaxbay