Voorburgs Dagblad | Groots opgezette Family Kerst Brunch bij Gina

Groots opgezette Family Kerst Brunch bij Gina

mainImage

Bij restaurant Gina aan de vijver bij de Mall of the Netherlands wordt dit jaar voor de eerste keer een groots opgezette Family Kerst Brunch gehouden. Dit is een goede gelegenheid om met elkaar in een sfeervolle aangeklede ambiance de kerst te vieren. Naast de brunch is het mogelijk om bij Gina op eerste en tweede Kerstdag te dineren waarbij door de chefkok voor de jonge gasten een speciaal kerstmenu is samengesteld. Gedurende beide dagen is er een zanger aanwezig. Hij zorgt voor de passende live-muziek. 

In aanloop naar de kerstdagen is er voor ondernemend Leidschendam-Voorburg bij Gina de mogelijkheid om een kerstborrel te houden. Of als u iets bijzonders heeft te vieren, dan kunt u dat bij Gina in een bijzondere kerstsfeer doen.

IJsbaan

De gasten van Gina hebben tijdens de kerstdagen de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de nabije gelegen ijsbaan waar tijdens de kerst een speciale verrassingsact plaatsvindt. Ook is het mogelijk om gratis schaatsen te huren.

Klik hier voor alle kerstarrangementen van restaurant Gina http://www.gina.nl/kerst/

Wenst u te reserveren, of heeft u vragen, neem gerust contact op met onze afdeling reserveringen via 015-251 69 75 of via [email protected]