Voorburgs Dagblad | Genieten tijdens De Vlietdagen

Genieten tijdens De Vlietdagen

mainImage

De inwoners en ondernemers van Leidschendam Voorburg willen zaterdag en zondag graag aan iedereen laten zien hoe heerlijk het is om te leven aan de Vliet, de eeuwenoude waterverbinding tussen Leiden, Delft en Rotterdam. De Vliet ligt die dagen vol (historische) schepen die ’s avonds prachtig verlicht zijn.

De bezoekers kunnen daarnaast heerlijk struinen over diverse markten met oude ambachten, nautische materialen, streekproducten en brocante spullen. Of genieten van de modeshows en een oldtimershow. Uiteraard klinkt er overal muziek van bands, shantykoren en jong- en meer ervaren talent. De kinderen kunnen lopen over het water in Aquaballen, meedoen aan kinder- en scoutingactiviteiten en op zondag kijken naar de Kids Heroes Fun Cruise.

En natuurlijk is het heerlijk om te eten op één van de terrassen met uitzicht op de verlichte boren of al meevarend met de Culinaire Armada. Deze 14e editie van de Vlietdagen wordt georganiseerd door DB Evenementen i.s.m. de Gemeente Leidschendam Voorburg, ondernemers, vrijwilligers en bewoners uit deze gemeente.

 


Door: Bart Bakker