Uitdaging voor Forum Sport

23 February 2019, 07:55 uur
Sport
mainImage
Alexander Wagener
Hugo van Diepenbeek namens Forum Sport stijlvol in actie.

Forum Sport krijgt aanstaande zaterdag sv Poortugaal op bezoek. Een lastige tegenstander waar Forum Sport ook in de uitwedstrijd op 3 november jl veel moeite mee had. De wedstrijd werd daar met 3-2 verloren. Sv Poortugaal speelt de laatste weken vanuit een versterkte defensie (5-3-2) en probeert er met snelle counters uit te komen. Dit is een mooie uitdaging voor Bas Steffens en Dennis den Turk om daar tactisch op in te spelen.

Na de 1-1 van afgelopen week bij RVVH zou een overwinning prima uitkomen en Forum Sport weer wat meer lucht geven in de spannende 1e klasse B. Sv Poortugaal staat op een 10e plaats met 16 punten uit 16 wedstrijden. Vorige week verloren zij, ondanks de behoudende speelwijze,  de thuiswedstrijd tegen Brielle met 1-4.

Forum Sport staat op een 7e plaats met 21 punten uit 15 wedstrijden. Uit de laatste 3 wedstrijden werden 5 punten behaald. Bij winst sluit je weer aan bij de top vier en sla je een gat met de onderste ploegen. De selectie van Forum Sport is nagenoeg compleet. Jordy de Bruin (geblesseerd bij de training) ) is nog onzeker.

Het 1e elftal rekent op veel supporters. Mooi weer, een leuke spannende wedstrijd. Een echte aanrader voor de voetballiefhebbers/sters.

Zaterdag 23 februari, Forum Sport – sv Poortugaal, aanvang 14.30 uur, Sportpark ’t Loo in Voorburg

 

 

Jean Nederlof


Door: Jean Nederlof