'Tennissers hebben behoefte aan maatwerk'

15 February 2019, 11:28 uur
Sport
mainImage

Tennisschool Jan de Rook houdt in maart een aantal Open Dagen om iedereen met hen en de tennissport kennis te laten maken. Deze Open Dagen zijn een evenement op zich. Op 17 maart staat in park Vreugd en Rust zodoende een event bij VLTC Sobri aan het Oosteinde in Voorburg op het programma.

“Tennisliefhebbers hebben vooral behoefte aan maatwerk’’, zegt AlexLuneman, eigenaar van tennisschool Jan de Rook. ,,Het is belangrijk dat ze zich op hun gemak voelen en het trainen kunnen combineren met spelers van hun eigen niveau. We leveren daarom met onze tennisscholen, mede dankzij onze leraren, al jaren maatwerk. Iedereen kan daarom bij ons terecht. Het niveau maakt dan ook totaal niet uit”.

Een ander opvallend fenomeen is dat tennissers graag diverse faciliteiten willen hebben.  ,,Dan doel ik niet alleen op goede banen, een bruisende horeca en diverse activiteiten, maar ook op bijvoorbeeld de mogelijkheid tot deelname aan gratis trainingen zoals we dat op Westvliet en Welgelegen doen’’, aldus Alex Luneman.  ,,Kom daarom sowieso naar de Open Dag om gewoon eens kennis te maken. Bij tennisschool Jan de Rook is eigenlijk alles mogelijk”.