'Rob Ardon zou trots op hen zijn geweest'

24 March 2019, 08:37 uur
Sport
mainImage
Voorburgs Dagblad
Het meest beruchte tennisgezelschap van Leidschendam- Voorburg

Op de tennisbanen van VLTC Sobri in park Vreugd en Rust werd gistermiddag de 25ste editie van de Rob Ardon IM Bokaal gehouden. Erik de Borst werd uiteindelijk de eindwinnaar van het toernooi door met 0,0008 punten Berend Bakker voor te blijven. Hierbij dient wel vermeld te worden dat De Borst zelf de puntentelling deed. "Ik wilde nog om een hertelling vragen", reageert Berend Bakker. "Maar ik weet nu eenmaal dat De Borst het nodig heeft om boven mij te eindigen. De vaste toeschouwers weten echter wel beter. Hij zal wel een aantal wedstrijden hebben gekocht".

Dit laatste geldt zeker niet voor Tom Cees Doorschodt, die ook gisteren er wederom niet in slaagde om een editie van het evenement te winnen. Aangezien meedoen belanger is dan winnen, zal hij ook bij een eventuele volgende editie weer kunnen inschrijven. "Het waren a1llemaal geslaagde toernooien", concludeert Berend Bakker. "Rob Ardon zou trots op ons zijn geweest. Er werd niet alleen tot de bodem voor ieder punt gestreden, maar het plezier stond bij iedereen voorop".

Opvallend was overigens ook het spel van Ivo Jager, die vaak tot de frustratie van zijn tegenstanders, als een sluipmoordenaar zijn punten veroverden. Net als de andere deelnemers kwamen zijn beste prestaties tijdens de 'derde helft' tot uiting. 

 


Door: Bart Bakker