Plezier voorop bij eerbetoon aan Rob Ardon

17 March 2019, 08:59 uur
Sport
mainImage
Voorburgs Dagblad
De vrienden van Rob Ardon eren hem bij VLTC Sobri met de 'Derde Helft' van het toernooi, dat door de bekende Voorburgse makelaar Tom Cees Doorschodt nog niet eenmaal winnend werd afgesloten.

Bij VLTC Sobri in park 'Vreugd en Rust' vond de voorlaatste editie plaats van de I.M. Rob Ardon Trofee. Een ode aan de bekende Voorburgse ondernemer die veel te vroeg is overleden. Zijn vrienden hebben voor hem daarom een tennistoernooi in het leven geroepen. "Hiermee denken we nog steeds aan Rob", zegt Voorburger Berend Bakker. "Volgende week is alweer de laatste ronde. Dan begint voor het ons al tennissers het voorjaars- en zomerseizoen alweer. Het is een geweldig evenement geworden waarbij de gezelligheid in de 'Derde Helft', waar Rob ook zo van hield, voorop staat".

"We loten iedere keer wie tegen wie speelt", vervolgt Berend Bakker. "Daarna gaan we een stevige borrel drinken en wordt er over het leven, politiek, het huwelijk en vrouwelijk schoon gesproken. Opvallend is wel dat de normaliter beste tennisser Topm Cees Doorschodt het toernooi nog geen enkele keer wist te winnen. Hij kampt met een ware vormcrisis. Misschien gaan de jaren bij hem extra tellen, maar we slepen hem er wel doorheen. Daar zijn we tenslotte vrienden voor". 


Door: Bart Bakker