Nacompetitie kansen voor Forum Sport

11 May 2019, 08:21 uur
Sport
mainImage
Alexander Wagener (Archief)
Marc du Chatenier stijlvol in actie. (fotoarchief Alexander Wagener)

De wedstrijd aanstaande zaterdag tegen Heinenoord is voor Forum Sport belangrijk. Bij winst blijft de deur voor de nacompetitie op een kier. Als Forum Sport er namelijk in slaagt de 4e plaats te bemachtigen dan pakken zij de vervangende periode. En die kans is er! Op dit moment staat Honselersdijk op de 4e plaats. Met 39 punten uit 23 wedstrijden staan ze 4 punten voor op Forum Sport met nog drie wedstrijden te gaan.

De tegenstander van Forum Sport a.s. zaterdag is de nr. 7 van de ranglijst. Heinenoord heeft 31 punten uit 23 wedstrijden en kan zich bij winst op Forum Sport veilig spelen voor behoud in de 1e klasse.Aan die kant is er dus ook een belang om te winnen. Forum Sport heeft nog wel een aantal  spelers die vanwege blessures afwezig zijn maar ziet gelukkig steunpilaar Gino Lauwers terugkeren bij de groep. Voor Joshua Steenvoorden komt de wedstrijd te vroeg en voor Hugo van Diepenbeek is het seizoen helaas voorbij.

Voor de rest een fitte selectie met na twee weken rust weer honger naar de bal. De oefenwedstrijd tegen TAC 90 (6-1 winst) liet zioen dat de gretigheid er nog steeds is. Als die gretigheid er zaterdag tegen Heinenoord ook is dan komt het wel goed!

En als er dan gewonnen wordt, dan zijn we natuurlijk erg nieuwsgierig naar de uitslag bij Brielle – Honselersdijk.

Volgende week speelt Forum Sport bij Honselersdijk en de laatste westrijd thuis tegen BVCB uit Bergschenhoek.

Zaterdag 11 mei 2109, Forum Sport – Heinenoord, aanvang 14.30 uur Sportpark ’t Loo in Voorburg

 


Door: Jean Nederlof