Mannen Cartouche houden spanning er in

29 April 2019, 08:15 uur
Hein Athmer

De mannen van Cartouche speeelden tegen Hurley een duel om de bovenste plekken. Spannend was het wel, maar echt ontbranden deed het niet. Hurley begon beter aan de wedstrijd, liet de bal makkelijk van stick naar stick gaan en drong de thuisploeg terug tot op eigen helft. Dat leidde na een kwartier spelen tot een terechte 0-1 voorsprong. Cartouche schakelde een tandje bij en liet zich voorin wat meer gelden. De gelijkmaker kwam echter wel een beetje uit de lucht vallen. Steven Doorman vond Yorick van der Vlis in de cirkel en die tipte op zijn beurt de 1-1 binnen. Na de rust liet Cartouche zich meer gelden en kwam het dankzij Timmo Kranstauber zelfs op voorsprong. Het cornerkanon pushte zijn ploeg hard en hoog op voorsprong uit de strafcorner. De groenhemden wisten deze voorsprong echter niet vast te houden. Want een kwartier voor tijd sloeg Hurley de bal hard voor en deze werd door een aanvaller in het doel verlengd. Daardoor moesten de twee ploegen de punten delen en blijft het bovenin onverminderd spannend.