Kraker voor Forum Sport

1 February 2019, 14:20 uur
Sport
mainImage
Alleen Gino Lauwers moet als aan de kant blijven.

Als de weersomstandigheden  het toelaten dan wordt het a.s. zaterdag een zeer interessante wedstrijd in Naaldwijk. Een zogenaamde 6 punten wedstrijd. Twee ploegen die de punten hard nodig hebben

Forum Sport staat op een zesde plaats met 16 punten uit 12 wedstrijden. Westlandia staat drie plaatsen lager met 14 punten uit 13 wedstrijden. De nummer voorlaatst, de Meeuwen uit Zoutelande, heeft maar 2 punten minder dan Westlandia en ook Forum Sport staat dicht in de buurt van de onderste ploegen. En dat is wel even slikken na de goede competitiestart dit seizoen. De laatste competitiewedstrijd van beide ploegen, op 19 januari,  werd door zowel Forum Sport als Westlandia verloren.

Forum Sport ging in een ware voetbalthriller strijdend met 3-2 ten onder in en tegen Kloetinge. Westlandia verloor op eigen terrein met 5-0 van sv Poortugaal. De vraag is nu: wie pakt de draad weer op en gaat de punten binnenhalen? Forum Sport is bijna compleet. Alleen Gino Lauwers moet als gevolg van een liesblessure aan de kant blijven. De rest van de selectie is fit. Ook Gijs Hebing is weer inzetbaar. Zijn schorsing zit er op. Trainers Bas Steffens en Dennis den Turk zullen er alles aan doen om de spelersgroep scherp aan de start te krijgen. De trouwe Forum Sport aanhang zal het elftal zaterdag zeker ondersteunen. Zaterdag 2 februari 2019: Westlandia – Forum Sport, aanvang 14.30 uur ,Sportpark de Hoge Bomen in Naaldwijk.


Door: Bart Bakker