Join the ultimate Beachparty

1 July 2019, 11:00 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Beachvolley Spektakel beleeft zaterdag 7 september alweer de 28e editie! Hét leukste outdoor-event, sportief en recreatief met entertainment voor jong en oud. Dit alles in het vertrouwde decor van strand en water... het Zoetermeerse Noord-Aa beach.

Meedoen onder ‘t mom van een personeelsuitje of gewoon als spontaan initiatief van collega’s onder elkaar, iedereen kan meedoen. Een uniek, gezellig evenement met veel deelnemers en toeschouwers. Voor de juiste stemming zal een mediterraanse ambiance worden neergezet met o.a. Ibiza-stijl kleding, vintage en beach-deejay’s. Beleef een opzwepend programma met ‘feel-good-sounds’ van o.a. DJ Jeroen (bekend van ‘Loco’) of laat een leuke prent van jou en/of je team maken door onze karikaturist van studio Zoetermeer. Dit is tevens bij uitstek een dag voor het gezin. Papa en mama lekker sporten, terwijl de kids zich kunnen uitleven op vette springkussens en zich laten schminken.

Afgestemd op dit swingende spektakel zijn food & drinks tegen aantrekkelijke prijzen te verkrijgen aan het gezellige terras tijdens het Beachvolley Spektakel. Wat dacht je van 1,50 voor een biertje? Maar dan ook 1,50 voor een wijntje, frisje of sangriaatje! Dus geen ‘happy hour’, maar ‘happy day’!

Het officiële startschot is om 10.00 uur, volleyen op meerdere velden tot circa 17.30 uur, prijsuitreiking en beachparty met veel muziek. De belangstelling voor dit sportieve feest is groot, dus meld je op tijd aan als je er bij wilt zijn! Voor teams die zich aanmelden is er de extra mogelijkheid om een team-unit (9m2) inclusief terrastafel en stoelen te huren. Deze unit staat klaar bij aankomst en wij ruimen hem ook weer op. Voor toeschouwers en bezoekers is het hele evenement GRATIS toegankelijk.
Join the ultimate beach party en schrijf je in via: beachvolleyspektakel.nl