HBS- RKAVV belooft vuurwerk

20 November 2019, 20:41 uur
Sport
mainImage

De nieuwsbrief van RKAVV meldt het volgende over HBS- RKAVV van komende zondag. De enige echte derby van dit seizoen tegen het Haagse HBS met Bas Steffens notabene als trainer. Bas was 7 seizoenen de trainer van ons 1e elftal en had daarvoor al de A1 en het 2e van RKAVV onder zich gehad. We hebben het dan ook over een prettig weerzien.

Dat weerzien begint overigens op zaterdag avond in de skybox van onze partner Inova. Tijdens de wedstrijd ADO-Willem 2 ontmoeten Maurizio Ceccucci  en Bas Steffens elkaar al. Beiden nemen die avond hun staf en sponsoren mee! Een mooie opwarmer voor een derby die we misschien hadden willen spelen in de top van het klassement. Dat is nu toch ietsje anders en zullen beide ploegen er zo snel mogelijk voor willen zorgen onderin weg te komen.

Wij zijn de laatste weken prima bezig en zullen die lijn proberen door te trekken. De trainers zullen er waarschijnlijk weinig voor hoeven te  doen om hun groep te motiveren. Het zou heel mooi zijn als we daar met heel veel mensen laten zien dat RKAVV een levende vereniging is. Wij zijn benieuwd hoeveel jeugdleden ouderwets achter hun cluppie in een RKAVV shirt komen staan.

Op het netvlies staat nog de heerlijke bekerfinale in Monster van een paar jaar geleden tegen HBS toen RKAVV het ook buiten het veld won! HBS doet er alles aan om er een mooie dag van te maken want na de wedstrijd staat er een Thé dansant gepland. Bas weet ondertussen wat dat betekent en ook onze keeperstrainer Gianni Kamperveen is daar nog steeds een wel geziene gast………benieuwd voor wie hij zondag is!

Overigens staat ’s ochtends om 10.30 uur reeds HBS 2-RKAVV 2 op het programma! Kortom een heerlijke derby dag met veel oude bekenden en hopelijk heel veel publiek. Kom naar HBS om je cluppie te steunen. 

Volgende week vervolgen we met een thuiswedstrijd tegen Quick’20.

Adres HBS: Daal en Bergselaan 1B, 2565 AB Den Haag