Groot turnevenement

28 January 2019, 08:03 uur
Sport
mainImage

Nog maar enkele maanden na de opening van Turnhal Cascade was de accommodatie toneel van reeds het tweede grote turnevenement: 106 teams van 4 turnsters en ruim 550 bezoekers genoten van het georganiseerde Donar Team Cup toernooi.

 

De Donar Team Cup is een nieuw clubtoernooi aan het begin van het wedstrijdseizoen, dat naast de officiële wedstrijden van de KNGU wordt georganiseerd. Mede-organisator Mark Meijerman: “Het doel is om een feestelijke en ontspannen wedstrijddag te organiseren voor de 3e t/m 5e divisie. We hebben lekker veel prijzen, wat natuurlijk vooral voor de jonge jeugd aansprekend is. Het team dat de beste totaalscore haalt wint de felbegeerde Donar Team Cup Bokaal”

Een leger van vrijwilligers was zaterdag van 7:30 tot 22:30 in touw en zondag van 7:30 tot 19:00 om alles glad te organiseren. Stichting SSLV bestierde de accommodatie, de Donar-mensen zorgden voor een glad lopend toernooi en het vaste schoonmaakbedrijf Bisschops en zn. sponsorde een grote schoonmaakbeurt op zondagochtend om zaal en tribune weer in topconditie te brengen.  Dit evenement toont opnieuw aan dat de behoefte aan een goede turnaccommodatie in Voorburg groot is. Het geld dat de gemeente in deze accommodatie heeft geïnvesteerd, is goed besteed.