Voorburgs Dagblad | Forum Sport start voorbereiding nieuwe seizoen

Forum Sport start voorbereiding nieuwe seizoen

mainImage
Bij de foto trainers v.l.n.r. : Martin Onderwater, Kees Konings, Marco Sloos, Marcel L’Ami, Jochem Verbaan, Sander Wilders en Dennis den Turk.

Na de laatste thuiswedstrijd tegen Die Haghe (2-0 winst) was er de abrupte beëindiging van de competitie. Enkele maanden van noodzakelijke stilte maar dan nu eindelijk weer de focus op het volgende seizoen.

De selectie van Forum Sport gaat maandag 29 juni van start met de voorbereiding van het nieuwe seizoen 2020/2021. Op zaterdag 11 juli staat de eerste oefenwedstrijd gepland tegen Rotterdam Oost, aanvang 14.30 uur op voetbalpark ’t Loo in Voorburg.

Met ingang van het komende seizoen zal er naast de selectie van Forum Sport 1 en 2 een nieuw team O23 actief zijn. Een team dat voor een groot deel gevuld zal worden met spelers uit de JO 19 van vorig seizoen en een aantal spelers van buitenaf.

Dit team zal actief zijn in de landelijke 1e divisie van de KNVB. De hoogste klasse voor de O23 elftallen van amateurclubs. En dat is bijzonder. Uit de regio hebben alleen RKAVV en Quick dit bereikt.

Het 1e elftal speelt in de 1e klasse van het zaterdagvoetbal.

Het 2e elftal  speelt ook volgend seizoen in de reserve hoofdklasse. De hoogste klasse voor reserve teams.

En dan bereikte ons twee weken geleden het bericht dat de JO19 is gepromoveerd naar de 2e divisie. Een prachtige prestatie waar het (ook) nieuwe trainersduo Martijn de Zoete en Ronald vd Plas proberen een vervolg aan te geven.

Vier elftallen die op hoog niveau spelen. Alle kansen voor talentvolle spelers om zich te onderscheiden. Spelers die misschien net de stap naar het 1e elftal nog niet kunnen maken kunnen in een zeer prestatiegerichte omgeving laten zien wat ze waard zijn!

En daar worden ze bij geholpen door een zeer professionele technische staf. De technische staf van Forum Sport bestaat het volgende seizoen uit:

Forum Sport 1, Dennis den Turk en Marcel L’Ami

Forum Sport O23, Marco Sloos en Sander Wilders

Forum Sport 2, Martin Onderwater en Kees Konings

Keeperstrainer is Erik Tanis

Spitsentrainer Mathijs Seilberger

Hersteltrainer Jochem Verbaan

"Veel respect en  dank aan ons bestuurslid technische zaken, Andre Saurwalt. De samenstelling van de selectieteams, de keuze voor de trainersstaf en ook de vele contacten met de andere leden van de technische commissie en de KNVB hebben hem heel veel tijd gekost. Het resultaat mag er zijn. Volgende week gaan we wat dieper in op de samenstelling van het 2e elftal en de O23", aldus voorzitter Jean Nederlof. 

 

 


Door: Jean Nederlof