Forum Sport op scherp

17 May 2019, 14:02 uur
Sport
mainImage
Alexander Wagener
Marc du Chatenier stijlvol in actie

Op de voorlaatste speeldag in de 1e klasse B gaan Honselersdijk en Forum Sport uitmaken wie de 4e plaats gaat pakken in de eind rangschikking. Een 4e plaats die hoogswaarschijnlijk een ticket gaat opleveren voor de nacompetitie met kansen voor promotie naar de Hoofdklasse. Honselersdijk heeft het voordeel van thuis spelen, Forum Sport kent een goede reeks met 13 punten uit 6 wedstrijden. De thuiswedstrijd van Forum Sport tegen Honselersdijk, op 6 oktober, werd door Honselersdijk met 2-1.  Een beter spelend Forum Sport verliest van een slimmer en effectiever Honselersdijk stond er in het wedstrijdverslag van die dag.

Het is aan Forum Sport om sportief revanche te nemen. Voordeel voor de trainers Bas Steffens en Dennis den Turk is dat er de afgelopen week weer een paar spelers aansloten bij de ploeg na lange blessures. Nychel L’ Ami, Orlando Seymonson en Joshua Steenvoorden zijn er weer bij. Of ze ook alle drie spelen is de vraag. Maar een brede selectie is altijd een plus.

Er staat zeker wat op het spel aanstaande zaterdag. Het belooft een spannende wedstrijd te worden en er worden veel toeschouwers verwacht bij deze regionale derby. En nu maar hopen dat de vele trouwe supporters van Forum Sport met z’n allen in Honselersdijk het 1e elftal komen aanmoedigen! De spelers en technische staf verdienen het. Drie punten mee naar Voorburg?


Door: Jean Nederlof