Forum Sport moet aan de bak

1 March 2019, 11:11 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Er is morgen een inhaalwedstrijd voor Forum Sport bij Deltasport Vlaardingen. Liefst twee keer werd de wedstrijd Deltasport – Forum Sport afgekeurd. Aanstaande zaterdag de derde poging voor deze competitiewedstrijd in de 2e periode van de 1e klasse B zaterdag.

Forum Sport staat op de 5e plaats in de competitie met 24 punten uit 16 wedstrijden. De achterstand op nr. 4, Honselersdijk bedraagt slechts 1 punt. En de 4e plaats biedt perspectief op een aantrekkelijke deelname aan de nacompetitie. Deltasport heeft tot nu toe 14 punten behaald, maar wel in 14 wedstrijden. Ze lopen dus op de meeste ploegen in de competitie 3 wedstrijden achter. Voor beide ploegen staat er dus echt wat op het spel. Deltasport wil weg uit de onderste regionen en Forum Sport wil bij de bovenste ploegen –blijven- aansluiten. Opvallend dat Deltasport dit seizoen tot nu toe maar liefst 8 keer heeft gelijkgespeeld. Twee overwinningen en 4 nederlagen brachten ze op de 14 punten.

De laatste 2 wedstrijden tegen BVCB en Heinenoord eindigden allebei in een gelijkspel. Forum Sport is met een goede reeks bezig. De laatste 4 wedstrijden 2 keer winst en 2 keer gelijk. Doelsaldo 14-4. Bas Steffens en Dennis en Turk missen aanstaande zaterdag 2 spelers. Hugo van Diepenbeek (studie) en Joshua Steenvoorden (blessure) zijn er niet bij.

Verder een complete, fitte selectie die aanstaande zaterdag met vertrouwen aan dit duel gaat beginnen.

Zaterdag 2 maart 2019, 14.30 uur Deltasport – Forum Sport, Sportpark Broekpolder Deltasport, Kooikersweg 2 in Vlaardingen

 

 


Door: Jean Nederlof