Sport
mainImage
Alexander Wagener archief
Gino Lauwers is er weer bij.

Het was afzien vorige week in Naaldwijk. Een comfortabele 3-0 voorsprong bij de rust tegen Westlandia verdween in de 2e helft waardoor Forum Sport maar 1 punt overhield. En dat viel tegen. Zaterdag nieuwe kansen tegen de Meeuwen uit het Zeeuwse Zoutelande. Dit was ook de tegenstander op 22 september jongstleden, de 1e competitie dag. Toen won Forum Sport daar met 2-0.

Forum Sport staat momenteel op een 7e plaats met 17 punten uit 13 wedstrijden. De Meeuwen staat met 2 punten minder op een gedeelde 10e plaats. Maar ze hebben daar wel 1 wedstrijd meer voor nodig gehad..

Voor beide ploegen telt alleen de winst. De punten zijn hard nodig.

Trainer Bas Steffens kan over een bijna volledige selectie beschikken. Gino Lauwers is vanwege een blessure niet van de partij. Mostava Frederik keert terug bij de wedstrijd selectie. We zijn erg benieuwd of Forum Sport de weg naar boven weer weet te vinden. En al zijn de weersvoorspellingen niet goed, we hopen ons (op de overdekte tribune) te warmen aan een mooie wedstrijd!!

Zaterdag 9 februari 2019, aanvang 14.30 uur, Forum Sport-De Meeuwen op het Sportpark ’t Loo in Voorburg.

Door: Jean Nederlof