Forum Sport gastheer voor koploper

19 October 2019, 06:35 uur
Sport
mainImage

Na de zure nederlaag van afgelopen zaterdag bij RVVH in Ridderkerk moet Forum Sport de rug rechten. En dat tegen koploper sv Poortugaal. Het valt zwaar tegen als je 6 minuten voor tijd met 2-1 voorstaat, de betere ploeg bent en dan na 2 slordigheden in de defensie zonder punten terug moet naar Voorburg. Net niet, en dat was na Honselersdijk uit al de 2e keer dit seizoen. Maar dat is voetbal en gelukkig is er altijd een volgende wedstrijd en dan begin je weer met 0-0.Sv Poortugaal doet het goed dit seizoen. De fusieclub, opgericht op 1 juli 2018, ontstaan uit de verenigingen vv Oude Maas en PSV Poortugaal, is de competitie flitsend begonnen. Vier wedstrijden gespeeld, alle vier gewonnen met een doelsaldo van 11-1.

De mannen van het trainersduo Dennis den Turk en Marcel L’Ami kunnen hun borst dus natmaken. Gelukkig zijn er weer een paar spelers terug van weggeweest. Lorenzo Seymonson en Jordi Pronk sluiten weer aan bij de groep en rechtervleugelverdediger Gijs Hebing is weer in training. Meer keuze dus voor de trainers die de afgelopen weken veel moesten improviseren.

Forum Sport heeft tot nu toe 4 punten behaald. Een overwinning op SHO en een gelijkspel tegen Honselersdijk. Er zit veel voetbal in de ploeg. Dat ziet iedereen. Maar de kunst is om jezelf met dat goede voetbal te belonen.

Het is altijd bijzonder om tegen de koploper te spelen en het zou helemaal fraai zijn als het elftal aanstaande zaterdag punten kan pakken. Vorig seizien zijn er wat koplopers gestrand op sportpark t Loo.

We hopen op veel belangstelling aanstaande zaterdag. Het thuisvoordeel speelt zeker mee. 

Balsponsor is Unistone Real Estate, gevestigd in Capelle aan den IJssel.

 

Zaterdag 19 oktober 2019, Forum Sport – sv Poortugaal, aanvang 14.30 uur, Sportpark ’t Loo in Voorburg


Door: Jesn Nederlof