Fit Forum Sport hervat de competitie in Zeeland

18 January 2019, 15:37 uur
Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Forum Sport begint a.s. zaterdag het tweede deel van de competitie uit bij Kloetinge in Zeeland. Kloetinge speelt haar thuiswedstrijden op natuurgras, dus het is niet helemaal zeker of het doorgaat.

Forum Sport sloot het 1e deel van de competitie af met 16 punten uit 11 wedstrijden. Eén wedstrijd minder dan de andere ploegen in deze klasse omdat de uitwedstrijd tegen Delta Sport twee keer was afgelast vanwege slechte weersomstandigheden.

In de winterstop heeft de Forum Sport selectie 1 en 2 een 4 daags trainingsweekend in Mierlo gehad. Een prachtig sportcomplex met veel faciliteiten voor spelers en staf. Tevens goed moment om als groep en individueel terug te kijken en vooruit te blikken.

Ook heeft het 1e elftal nog een nuttige oefenwedstrijd gespeeld tegen Sportlust uit Woerden. Tegenstander Kloetinge heeft de 1e helft van de competitie goed afgesloten. Uit de laatste 5 wedstrijden voor de winterstop werden 12 punten behaald en hiermee bereikte Kloetinge een totaal van 22 punten uit 12 wedstrijden.

Zij staan hiermee op de 4e plaats. Forum Sport staat 6e. Het belooft dus een spannend potje te worden in Kloetinge. Het trainersduo Steffens/den Turk kan beschikken over de volledige selectie. Iedereen is fit en heeft er weer zin in.

Zaterdag 19 januari 2018, Kloetinge – Forum Sport ,aanvang 14.30 uur. Sportpark Wesselopark, Noordeinde 5 in Kloetinge

 

Jean Nederlof