Voorburgs Dagblad | Cartouche en HDM in evenwicht

Cartouche en HDM in evenwicht

mainImage

Cartouche bond de strijd aan met HDM. Dit was de nummer 2 tegen de nummer 3 en dus een heus 6 puntenduel. In de beginfase was het van beide kanten aftasten en werd er eigenlijk gespeeld om niet op achterstand te komen. Dat leidde maar tot weinig oeh en ah momentjes. Kansen waren spaarzaam en het duel speelde zich voornamelijk op het middenveld af. Ook na de rust leek dit het geval, totdat de thuisploeg de ban brak. Timmo Kranstauber legde aan en zorgde na 10 minuten in de tweede helft voor een 1-0 voorsprong.

Cartouche hinkte daarna op 2 gedachten: de voorsprong uitbouwen, of de 1-0 naar huis hockeyen. Het werd geen van tweeën, want de Haagsche bezoekers wisten 10 minuten voor tijd de 1-1 te maken. Een strafcorner werd uiteindelijk een strafbal en deze werd buiten bereik van de goed keepende Chris Combe binnen gepusht. In het restant van de wedstrijd kreeg de thuisploeg middels strafcorners nog de kans om de overwinning binnen te halen, maar goed verdedigend werk van HDM zorgde uiteindelijk voor een 1-1 einduitslag.

Daardoor blijft het onverminderd spannen in de top van de promotieklasse en strijden HDM, Cartouche en Schaerweijde voor 2 play-off plekken. 

 


Foto: Hein Athmer