Voorburgs Dagblad | Annatommie mc verrast FC ‘s Gravenzande

Annatommie mc verrast FC ‘s Gravenzande

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Een delegatie van Annatommie mc, een gespecialiseerde kliniek op het gebied van orthopedie, verraste Jongens O19-1 van voetbalclub FC ‘s Gravenzande met een taart voor de behaalde titel in het Westlandse kampioenschap. ,,Dit is toch een bijzondere prestatie’’, zei Eline Hubertus, sportfysiotherapeut van Annatommie mc, Rijswijk. ,,Gezien we als trotse sponsor nauw samenwerken met FC ’s Gravenzande, vonden we het een mooi moment om op deze wijze bij de prestatie stil te staan’’.De taart werd met veel enthousiasme ontvangen. Annatommie mc is shirtsponsor van Jongens O19-1 van FC ‘s Gravenzande. Tevens hangen er diverse reclameborden op het sportpark van de Westlandse voetbaltrots aan de Koningin Julianaweg.Ron van Meerten en Eline Hubertus op fraaie hoofdveld van de Westlandse voetbaltrots.

Belangrijke rol

,,Door onze shirtsponsoring en de boarding bij de entree en langs de velden doen we graag iets terug voor deze ambitieuze voetbalclub, waarbij de jeugdopleiding een belangrijke rol speelt’’, zegt Eline Hubertus. ,,We hechten er waarde aan als een vereniging de jeugdopleiding in haar beleid een vooraanstaande rol laat spelen.  Het is mooi om voor z’n club actief te kunnen zijn. Dit is dan ook een treffend voorbeeld van een samenwerking zoals Annatommie mc dat graag met een sportvereniging voor ogen heeft. Dit gaat veel verder dan alleen het behandelen van blessures. We geven voorlichting, zorgen er voor dat spelers snel worden geholpen en begeleiden hen op weg naar het herstel’’.Ron van Meerten en Eline in de verzorgingsruimte van de club

Expertise

,,We zijn in diverse opzichten bijzonder blij met de aanwezigheid en de steun van Annatommie mc’’, reageert Ron van Meerten, technisch manager van FC ‘s Gravenzande. ,,Zij zijn in staat om onze spelers snel te helpen als dat nodig is. Tevens is er veel expertise en kennis in huis. Ook wordt het bijzonder op prijs gesteld dat Annatommie mc preventie-bijeenkomsten bij ons op de vereniging organiseert.  Kortom, zij verrassen ons regelmatig in positieve zin. Zo hadden we onlangs een voorlichtingsavond avond waarbij diverse trainers en begeleiders aanwezig waren. Op deze wijze groeit er een samenwerking waarbij er aan beide kanten een win-win situatie ontstaat’’.

Door Bart Bakker

 


Foto: Digitaal Dagblad