Jaarconcert Forum Hadriani

18 March 2023, 11:25 uur
Lokaal
mainImage

Op zaterdag 25 maart 2023 zal muziekvereniging Forum Hadriani vanaf 20:00 uur van zich laten horen tijdens het jaarconcert in Gymnasium Novum in Voorburg. Gedurende een avondvullend programma geven alle onderdelen van de vereniging acte de présence en kunt u genieten van zeer uiteenlopende muziekstijlen.

Hoe ziet de avond er uit?
Het jeugdorkest van de vereniging zal onder leiding van Patricia Kerkdijk het spits afbijten. Deze energieke groep zal laten zien èn uiteraard laten horen hoe leuk het is om samen met leeftijdsgenoten te musiceren.
Vervolgens zal Patricia de muzikanten van de harmonie welkom heten op het podium en zal zij ook met hen een aantal nummers ten gehore brengen.

Tijd om bij te komen is er niet, want na de harmonie zal Swingband ‘Eastend Sixteen’ de aanwezigen verrassen met nummers als ‘Skyfall’ van Adele, ‘Animal Spirits’ van Vulfpeck en ‘Tough Lover’ van Christina Aguillera. Dit allemaal onder bezielende leiding van Eloy Wigman.

Na de pauze betreedt de Show- & Marchingband het podium. De muzikanten spelen onder meer een medley van herkenbare nummers van de Bee Gees en ‘Sky on Fire’ van de band Handsome Poets. De muzikale leiding is in handen van dirigent Jos Lustberg.

Partners in Crime
Vorig jaar heeft de Show- & Marchingband op Vlaggetjesdag in Scheveningen haar nieuwe show ‘Partners in Crime’ gepresenteerd. Komend seizoen zal deze show verder uitgerold gaan worden. Er staat al een aantal taptoes op de planning! Uiteraard zal de Show- & Marchingband ook bij andere gelegenheden in de regio te zien en te horen zijn. Voor data en tijden kunt u terecht op de website: www.forumhadriani.nl

Adres: Aart van der Leeuwkade 1, Voorburg
Entree: € 10,00 (alleen pinnen)
Kinderen tot 9 jaar gratis toegang

Zaal open: 19.30 uur
Aanvang concert: 20.00 uur