Afgelopen zondag vond de zevende editie van Arbouw’s BBQ Masters “Groene Hart” plaats op de boerderij van de familie Arbouw in Hazerswoude-Dorp.
Jaarlijks wordt dit evenement georganiseerd door Scharrelslager Coen Arbouw en zijn vrouw Amanda Arbouw. Ook dit jaar werd het evenement druk bezocht door fijnproevers uit Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg en omstreken. Het event heeft dan ook een bovenregionale uitstraling.
Martijn Lutjenshuis breidt zijn culinaire gehaktbrood.
Lester bereidde tijdens het evenement de beroemde hamburgers van Slagerij Arbouw, namelijk de 'Arbouwers'.
Verschillende teams hebben gestreden om de titel 'BBQ Masters Groene Hart 2025'. Holy smoke bediende de teams met de nodige barbecueproducten. Elk team heeft zeven culinaire gerechten bereid, waarna professionele koks Michel van Rijn en Kelvin Lin, die dit al jaren voor Arbouw waarneemt, de gerechten hebben beoordeeld op onder andere op smaak en garing. Nadat de jury de culinaire hoogstandjes heeft beoordeeld, mocht het publiek de gerechten proeven.
De gerechten werden met passie bereid.
Er was veel belangstelling bij het bereiden van de gerechten.
Jurylid Kelvin Lin beoordeelt kritisch de eerste visgerechten.
Na van tien uur 's ochtends tot en met half vijf 's middags achter de barbecue gestaan te hebben, mocht het team bestaande uit Martijn Lutjenshuis en Hans Dool zich de winnaar van Arbouw's BBQ Masters Groene Hart 2025 noemen.