Voorburgs Dagblad | SIMA Installatietechniek partner Voorburgs Dagblad
mainImage

SIMA Installatietechniek partner Voorburgs Dagblad

Afbeelding is niet meer beschikbaar
26 april 2018, 15:56 uur
Geld & Recht

De bekende Voorburgse ondernemer Martin Hennink, directeur van SIMA Installatietechniek, heeft vanmiddag een partnership met Voorburgs Dagblad afgesloten. Dit betekent dat ons team mede verantwoordelijk zal zijn voor de publiciteit en de online marketing van het Voorburgse bedrijf.

,,Een hele eer en een aansprekende uitdaging'', reageert Bart Bakker, eindredacteur en online marketingadviseur. ,,SIMA Installatietechniek, dat is gevestigd aan de Looierslaan, is toonaangevend in zijn branche. Martin Hennink is dan ook één van de succesvolste ondernemers in Leidschendam-Voorburg''.

,,Voorburgs Dagblad heeft een groot bereik binnen de gemeente en in de regio'', reageert Martin Hennink. ,,Het is daarbij mooi om met hun team samen te werken. We willen door deze samenwerking nog zichtbaarder worden bij onze doelgroepen, die onder andere bestaan uit Verenigingen van Eigenaren, vastgoedbeheerders en particuliere huizenbezitters.''

SIMA Installatietechniek is de zestiende partner die zich dit jaar bij Voorburgs Dagblad aansluit voor hun positionering en online marketing. 

 


Foto: Digitaal Dagblad