Voorburgs Dagblad | 'Meijs & Alink gaat er een topjaar van maken'

'Meijs & Alink gaat er een topjaar van maken'

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Directie en medewerkers van Meijs & Alink NVM Makelaardij en Consultancy zijn 2019 meteen bruisend begonnen.  Zo werden vanochtend de eerste aan- en verkopen weer in gang gezet, kwamen de eerste aanvragen voor de Expats Agency binnen en werd er uitvoerig stilgestaan bij de persoonlijke mijlpaal van commercieel medewerkster Laura van der Sleesen, die vandaag 50 jaar is geworden.

,,Vandaar die mega grote Sarah voor de entree van ons kantoor vandaag’’, lacht directeur Benedikte Zijlstra.Benedikte Zijlstra (rechts) met de jarige Laura.

Felicitaties

Laura van der Sleesen liet alle belangstelling en felicitaties met een grote glimlach over zich heen komen.  ,,Het tekent de sfeer binnen ins kantoor’’, zegt ze. ,,We werken niet alleen hard maar we zijn ook oprecht in elkaar geïnteresseerd’’.

Beweging

Meijs & Alink staat aan de vooravond van een spannend 2019 waarin de lokale huizenmarkt weer volop in beweging zal zijn. ,,Er zijn allerlei ontwikkelingen gaande’’, zegt Benedikte Zijlstra. ,,De krapte op de woningmarkt in Haaglanden zal voorlopig aanblijven. We hechten er veel waarde aan om onze relaties vanuit het hart bij te staan, per slot van rekening is het aan- en verkopen van een huis is een ingrijpend, ingewikkeld maar vooral ook een emotioneel proces. Door onze vakbekwaamheid, onze oprechte passie voor het vak en uitstekende onderhandelingstechnieken zorgen we voor een soepele, zorgeloze transactie waarbij we het allerbeste (prijs)resultaat behalen. Tevens houden we nauwlettend de wetswijzigingen in 2019 in de gaten om voor onze relaties hier zo adequaat  mogelijk op in te spelen. Kortom, in 2019 is men voor alles wat met onroerend goed te maken heeft bij ons weer aan het goede adres’’.

Door Bart Bakker

 

 

 


Foto: Digitaal Dagblad