In de jaarlijkse top 50 van machtigste personen in Zoetermeer staat Bert van Vliet net als voorgaande jaren in de top 10. De rayondirecteur van Rabobank Zoetermeer, vorig jaar zesde en het jaar daarvoor derde, is dit keer de nummer vier van de lijst en daarmee de hoogst genoteerde persoon van de partners van Zoetermeers Dagblad. De lijst wordt samengesteld door het ondernemersblad Zoetermeer INTO business.

,,Ik ben er trots op dat ik in de tiende jubileumeditie van deze verkiezing wederom in de top 10 sta,” aldus Van Vliet tegen www.zoetermeersdagblad.nl. ,,Wij hebben met Rabobank een grote betrokkenheid binnen Zoetermeer, getuige onder meer onze samenwerking met MHCZ en het ondersteunen van lokale evenementen zoals het Thrillerfestival. Daarnaast vervullen wij onze maatschappelijke rol ook door ons in te zetten voor het bestrijden van ouderenmishandeling, waaronder financieel misbruik, met onze prominente aanwezigheid in de Lokale Alliantie Zoetermeer.”

Van Vliet is ook bestuurslid bij de Raad Voor Ondernemend Zoetermeer (RVOZ). ‘Van Vliet is toegankelijk en toont echt lokale betrokkenheid,’ zo schrijft Zoetermeer INTO business. Het blad verkoos Camillus Overmeire tot winnaar, voor Richard Jongeneelen (tweede) en Martine Schwagermann (derde).

Wim van der Kooij jr. 8e


Wim van der Kooij jr.


Wim van der Kooij jr, van Gamecity Zoetermeer en Van der Kooy Vastgoed, prijkt op de achtste stek. ‘Van der Kooy investeerde afgelopen jaar flink in Gamecity en het resultaat mag er zijn. Daarnaast is Van der Kooy Vastgoed bij vele projecten betrokken in het Stadshart. Wim is bescheiden en zeer ambitieus,’ oordeelt de jury.

Jacob de Boer 13e 


Jacob de Boer.


De Boer Maatwerk in interieur van Zoetermeerder Jacob de Boer, ook partner bij Zoetermeers Dagblad, is dertiende geworden. ‘Jacob de Boer timmert keihard aan de weg met zijn bedrijf. Sleepte dit jaar wederom een Gazelle Award in de wacht. Het succes is deze verbinder gegund,’ zo staat er in Zoetermeer INTO business.Lison de Beer.Lison de Beer 14e Ter Zake Het Ondernemershuis is al vijf jaar een belangrijke schakel tussen ondernemers en gemeente. Manager Lison de Beer, onder meer columniste bij Zoetermeers Dagblad, krijgt daar met een veertiende plek de credits voorRoy Wunderink 40e

Dekker Zoetermeer-directeur Roy Wunderink is weer wat plaatsen gestegen. Vorig jaar was hij nieuwkomer als nummer 50, dit jaar is hij de veertigste machtigste persoon van Zoetermeer. ‘Roy is een harde werker die voor zijn doel gaat. Sport, party en business komen bij Dekker perfect samen.’

De complete lijst vind je op deze pagina.