Voorburgs Dagblad | Koffiebranders zoeken nieuwe buren

Koffiebranders zoeken nieuwe buren

mainImage
Afbeelding is niet meer beschikbaar

In een gedeelte van het pand aan de Damhouderstraat 1C in Leidschendam bruist het van de energie. Aangezien de koffiebranderij Wings and Roots haar activiteiten naar deze bedrijfsruimte heeft verplaatst worden hier (h)eerlijke koffiebonen vers geroosterd.,,We zijn bijzonder blij met deze locatie’’, reageert eigenaar Richard Baars. ,,Er breekt voor ons een nieuwe fase aan. Dat geldt voor het hele pand dat aan de voorzijde aan het Sluisplein een horecabestemming heeft. Maar er is nog voldoende ruimte voor meer ambachtelijke bedrijven die elkaar kunnen versterken. We komen graag met deze ondernemers in contact’’.

Mogelijkheden

De ver- en nieuwbouw van een groot gedeelte van het pand moet weliswaar nog van start gaan, maar de mogelijkheid voor nieuwe huurders is er al om nader kennis te maken. Een rondleiding door het pand leert inderdaad dat er voor nieuwe huurders verschillende mogelijkheden zijn. Dat geldt niet alleen voor ambachtelijke bedrijven, maar voor allerlei verschillende soorten ondernemingen. Het is dan ook zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen.

Interesse?

Degenen die interesse hebben om een gedeelte in het pand te huren, of zich nader te oriënteren, kunnen mailen naar [email protected]

Er wordt dan door Richard Baars met u contact opgenomen.

Foto VD. Richard Baars en Stefan Coster voor de GIESEN koffiebrander.

Door Bart Bakker


Foto: Digitaal Dagblad