Voorburgs Dagblad | Businessclub VOC gaat vergaderen bij 'Only for Men'
mainImage

Businessclub VOC gaat vergaderen bij 'Only for Men'

Afbeelding is niet meer beschikbaar
9 mei 2018, 09:24 uur
Geld & Recht

Ook dit jaar wordt er weer iets bijzonders gemaakt van de ledenvergadering van de VOC  met een verrassende bijeenkomst op een bijzondere locatie. ,,We zijn namelijk uitgenodigd bij Only for Men aan de Herenstraat 177 in Voorburg. Naast een presentatie en een uitgebreide rondleiding staat ons een walking dinner te wachten, geserveerd door 'buurman' The Village lounge. En natuurlijk zullen we tussen de bedrijven door, traditiegetrouw zo kort als mogelijk, onze ledenvergadering houden'', aldus het bestuur. ,,We willen hierbij dan ook alle VOC-leden van harte uitnodigen voor de ontvangst, rondleiding, ledenvergadering én het aansluitende walking dinner op dinsdag 29 mei''.

Only for Men Voorburg
Only for Men heeft in september 2017 de deuren van een geheel nieuwe, en met een oppervlakte van 1.350 m2 tevens grootste, winkel geopend in Voorburg. De mannenmodewinkel biedt een enorm assortiment topmerken aan en is te vinden aan de Herenstraat 177, waar voorheen modewinkel The Village was gevestigd. De winkel bevindt zich onder het station van Voorburg en onder de A12. Informatie over alle merken die gevoerd worden, hoe er te komen en waar te parkeren vindt u op www.onlyformen.nl onder het kopje Winkels. Speciaal voor onze bijeenkomst heeft Only for Men een aantrekkelijke 'Only for VOC' aanbieding; tijdens deze bijeenkomst zijn namelijk ook de paskamers geopend...Wellicht ten overvloede, maar natuurlijk zijn ook (of eigenlijk vooral ;-) alle vrouwelijke VOC-leden van harte welkom.

Borrel, ledenvergadering en walking dinner
Vanzelfsprekend worden we ontvangen met een hapje en een drankje, en ook tijdens de presentatie en rondleiding wordt goed voor ons gezorgd. De agenda voor de ledenvergadering en de financiële stukken krijgt u voorafgaand aan de ledenvergadering uitgereikt en zoals gezegd zal het bestuur niet meer tijd en aandacht van u vragen dan strikt noodzakelijk, al was het maar om het aansluitende walking dinner volop de ruimte te geven.

Meld u snel aan!
Vanwege - de naam zegt het al - ledenvergadering zijn introducees deze keer helaas niet welkom.

Het programma voor dinsdag 29 mei 
17:30 Ontvangst met hapje en drankje
18:00 Presentatie Only for Men en rondleiding(en)
18:45 Start ledenvergadering
19:00 Start walking dinner

Bron: Bestuur VOC


Foto: Digitaal Dagblad