Zondagmiddag finale muziekwedstrijd Talent Event in Paard

25 March 2023, 10:00 uur
Den Haag & Regio
mainImage
R.G. Ruijs Stichting

Singer/songwriter Amber Rosa Lynn, zangeres Waiiress en de bands Cosmo, Major Miracle en Sasha Sailor staan zondagmiddag in de finale van de negende editie van de Haagse muziekwedstrijd Talent Event.

Amber Rosa Lynn won de voorronde singer/songwriters, Waiiress kwam als winnaar uit de bus bij de voorronde hiphop/urban en de bands Cosmo en Sasha Sailor wonnen de twee voorrondes pop/rock. 

De organisatie van Talent Event kende daarnaast nog een wildcard toe aan de formatie Major Miracle. Alle finalisten hebben de afgelopen maand een song opgenomen in de Holland Spoor Studio's in Den Haag en zijn daarmee te horen geweest op meerdere radiostations in de regio.

Zondagmiddag 26 maart staan de acts in de gratis toegankelijke finale in de grote zaal van het Paard. De optredens worden beoordeeld door een deskundige jury en daarnaast telt ook de stem van het publiek in de zaal mee.

Tekst gaat door onder illustratie.

Prijzenpakket

De finalisten maken onder meer kans op 1.000 euro cash, festivaloptredens, extra studiotijd, een fotoshoot, een waardecheque van 250 euro bij Max Guitar, een optreden in het Paardcafé, gratis oefenruimte in Popradar en Musicon en een podcastspecial van de website 3voor12/Den Haag.