Tweede Funky Friday in binnenstad Den Haag op 24 november

19 November 2023, 16:00 uur
Den Haag & Regio
mainImage
Richard Mulder

Het is weer bijna Funky Friday. Dat betekent dat bezoekers van de binnenstad in Den Haag komende vrijdag 24 november tot en met 21.00 uur kunnen genieten van sfeervolle acts, muziek en extraatjes tijdens het shoppen.

De ondernemers in de binnenstad organiseren Funky Friday voor de tweede keer als extra moment voor de Sint-, Kerst- of winterse inkopen. De stadsbezoeker kan mooie lichtacts bewonderen, livemuziek beluisteren en met zijn of haar nieuwste outfit een video in selfie modus laten maken bij de 360° spinner photobooth.

Door de inzet van acts en aankleding in de stad wordt er gezorgd voor een aangenamer bezoekersklimaat en positieve reuring in de stad. Op deze manier ontstaat er een sfeervol en veilig gevoel bij de bezoekers tijdens het shoppen.

Tekst gaat door onder foto.

Foto: Richard Mulder

Geen Black Friday

Op vrijdag 24 november bieden diverse winkels acties aan om aan te sluiten bij het populaire concept ‘Black Friday’. In de afgelopen jaren heeft die term ook regelmatig negatieve associaties opgeroepen. Daarom in de Haagse binnenstad geen Black Friday maar Funky Friday waarbij de nadruk ligt op sfeervol winkelen in een gezellige winterse stad en acties en kortingen eigenlijk ondergeschikt zijn.