mainImage

Ook zomerconcerten Paul Carrack en Venice in Zuiderparktheater

25 januari 2023, 15:59 uur
Den Haag & Regio

Het programma van de concertserie Zuiderpark Live is uitgebreid met optredens van Venice (foto boven) en Paul Carrack (foto onder).

Op zaterdag 27 mei komt Paul Carrack naar het Zuiderparktheater in Den Haag. De Britse alleskunner vergaarde voornamelijk bekendheid als bandlid van Mike & The Mechanics, ACE en Squeeze. Als solo-artiest scoorde 'The Man with the Golden Voice' hits als 'I need you’ en 'Dedicated'. Om zijn 50-jarig arteistenjubileum te vieren bracht hij een album uit met covers van zijn favoriete jazz-, soul-, gospel- en bluesnummers.

De Amerikaanse formatie Venice is te gast op donderdag 1 juni. De band wordt wereldwijd geroemd om hun perfecte West Coast harmonies. Hits als 'Think again' en 'The family tree' zijn jaarlijks terug te vinden in de hoogste regionen van de Top 2000 en de band werd in Nederland beloond met onder meer een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest.

Tekst gaat door onder foto.

Nieuwe namen

Eerder werd al bekendgemaakt dat er komende zomermaanden in het theater ook optredens komen van de Edwin Evers Band, Splendid, Curtis Harding, Pink Project, Young Gun Silver Fox, Kiefer Sutherland en Sons of the East. De komende tijd wordt het programma van Zuiderpark Live nog verder uitgebreid met nieuwe namen.


Foto: Zuiderpark Live (PR)