Voorburgs Dagblad | We zijn niet meer te stoppen....(!)

We zijn niet meer te stoppen....(!)

mainImage

Onze oproep voor correspondenten komt op een moment dat Voorburgs, Zoetermeers en Rijswijks Dagblad verder gaan uitbreiden. Het is weer een mooi moment, want met enige trots kunnen we, vijf en-een half jaar na de start, concluderen dat we in Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer en Rijswijk in onze branche de grootste onlinespeler zijn geworden. Dit laten de cijfers van het bereik en de lezersaantallen zien, die we ook desgevraagd iedere maand exclusief met onze partners delen. We zijn dan ook gespecialiseerd in social media-campagnes. Ons enorme bereik komt doordat er de hele dag door nieuws wordt geplaatst. Het beste is daarom om via playstore de app te downloaden, zodat u op diverse momenten op de dag via uw mobiele telefoon het nieuws kunt volgen.

Ik word overigens regelmatig aangesproken op onze combinatie van lokaal en bovenregionaal nieuws. Dit is zo'n twee jaar geleden een bewuste keuze geweest, want onze uitgeverij Digitaal Dagblad is als enige in staat om landelijke onderwerpen gratis te blijven aanbieden en het bereik nog steeds te vergroten. Bij andere nieuwswebsites moet hier nu al steeds vaker voor worden betaald (!) 

Mocht u het wel eens lastig vinden om de hoeveelheid nieuwsberichten op een dag allemaal na te gaan, bijvoorbeeld in de E-Paper, dowonload dan de app van Voorburgs Dagblad, Rijswijks Dagblad en Zoetermeers Dagblad. Dan gaat u er snel doorheen en kunt u met een eenvoudige klik het artikel ook lezen.

Natuurlijk zien we de reacties van de lezers die het wel eens jammer vinden dat er ook landelijk nieuws in een lokaal nieuwsmedium staat. Ik kan u verzekeren dat we een echter een goede keuze hebben gemaakt. Sterker nog, Voorburgs, Rijswijks en Zoetermeers  Dagblad in de regio Haaglanden zijn niet meer te stoppen. De ontwikkelingen gaan online zo hard dat we vooraan in de sneltrein zitten. 

Het is voor ons een levenswijze geworden. Op het moment dat mijn tafeldame zegt tijdens het avondeten: 'houd nu eens op over die lezersaantallen en je krant....(!)', dan weet u wel hoe laat het is. Dit is zo gaaf om te ervaren. We nodigen iedereen, redactioneel als commercieel, dan ook uit om in onze rijdende trein te stappen.

Bart Bakker is eindredacteur en online-adviseur voor Voorburgs- en Rijswijks Dagblad

Reageren? Mail naar [email protected]