Voorburgs Dagblad | Na de feestdagen in vijfde versnelling

Na de feestdagen in vijfde versnelling

mainImage

De feestdagen zijn voorbij. Deze week begint iedereen weer met werken, school en met ondernemen. Maar pas op met de talrijke nieuwjaarsrecepties. Voor het eeuwenoude cliché van afvallen na de feestdagen ben je bij Westvliet Family Sports & Health Club aan het goede adres. De grote kracht van het sportcentrum aan de Westvlietweg 55, gelegen naast v.v. Wilhelmus, vormen de moderne faciliteiten én de persoonlijke aandacht.

Iedereen wordt persoonlijk opgevangen en begeleidt. Tevens wordt een heel traject uitgestippeld hoe je het beste je conditie, fitheid en gezondheid kunt verbeteren. Om je daarbij te helpen, bieden wij een groot aanbod aan faciliteiten, iets waarmee Westvliet zich onderscheidt van andere clubs.

Persoonlijke aandacht en coaching staan natuurlijk voorop. Echter, om dat goed te bieden hebben wij hulpmiddelen nodig. We werken met A-merk kwaliteit fitnesstoestellen, zoals de Milon Cirkel en Technogym. Naast de mogelijkheid te sporten op reguliere fitnesstoestellen en het geavanceerde Milon systeem, bieden we ook een grote functionele trainingsruimte met een kooi, grasmat, losse gewichten en meer. Groepslessen volg je bij ons onder andere van Les Mills. Kortom, hoge kwaliteit onder goede omstandigheden en een gezellige brasserie om een gezonde maaltijd te nuttigen of iets te drinken.

Voor meer over fitness, de Technogym en de Milon Cirkel kan men op de website www.westvliet.nl kijken.

Ambani de Haan is Genenal Manager van Westvliet Family Sports & Health Club.