Voorburgs Dagblad | Geef uw mening via Voorburgs Dagblad

Geef uw mening via Voorburgs Dagblad

mainImage

Een voornemen voor 2020 is dat de redactie van Voorburgs Dagblad de lezers nog dichter bij het online-podium gaat betrekken. In ons zesde jaar dat we actief zijn, willen we de lezers van ons grote bereik laten meeprofiteren. 

We zullen vaak de mening aan hen vragen. We hebben gemerkt dat de zogenaamde burgerparticipatie, toch een speerpunt van het College, totaal niet uit de verf komt. Juist in een periode dat er veel lastige dossiers zijn, geven inwoners aan hun mening niet kwijt te kunnen of ze voelen zich door de gemeente niet serieus genomen. Geen verwijt, maar een constatering.

We pakken daarom de handschoen op en stellen onze social mediakanalen hiervoor open. 'Onzin-reacties', beledigingen en de schuld bij ‘boodschappers’ neerleggen, worden direct verwijderd.Als mensen vanwege bovenstaande hardleers zijn, dan worden ze geblokkeerd. 

Het gaat om inhoudelijke reacties die u graag kwijt wilt. Hetzelfde geldt voor ingezonden mails. Schrijf het op een gedoceerde en onderbouwde wijze van u af…..(!)

Heeft uw suggesties over vraagstukken stuur dan een mail naar [email protected]

Bij sommige dossiers zullen we de uitslag publiceren en ook aan het College aanbieden.

Bart Bakker is journalist en media-adviseur.