Voorburgs Dagblad | 'Vier bijzondere villa’s van formaat'

'Vier bijzondere villa’s van formaat'

mainImage

Op één van de mooiste locaties van Oud Voorburg komen vier zeer royale, vrijstaande villa’s. Eén van de vier villa’s is een volledig gerestaureerde atelierwoning in de voormalige oranjerie van Buitenplaats Eemwijk. De architectuur van dit kleinschalige nieuwbouwplan ‘Park Vronesteyn’ sluit mooi aan bij de uitstraling van deze, beetje verscholen, gelijknamige laan in Voorburg.

Gebied

Men is binnen 5 minuten fietsen in het sfeervolle, authentieke winkelgebied Huygenskwartier. In de Herenstraat, één van de oudste straten van Voorburg, raakt men niet uitgekeken. Er is een breed aanbod van bijzondere winkels met elk een eigen assortiment en accent. Elke zaterdag is er een markt op het Oosteinde en heerlijk tafelen kan in één van de toprestaurants en eetcafés. Voorburg is een stad waar u alles heeft; gelegen aan de A4, A12 en A13 en goed bereikbaar met OV.

Ontwikkeling

"Achter de schermen wordt er nog hard gewerkt aan deze fraaie ontwikkeling en de verkoopstukken", aldus Gert Arie Mijdam, directeur van makelaarskantoor Reichman en Rommelaar dat samen met de collega's van WvK de verkoop van het project op zich neeemt. "In een later stadium tonen wegraag middels impressies en plattegronden een goed beeld van Park Vronesteyn. Het gaat om vier bijzondere villa’s van formaat". Nu al vragen? Neem dan gerust contact op met ons kantoor. Het verkoopteam staat ook nu al voor iedereen klaar".

Reichman & Rommelaar is bereikbaar via het nummer 070 354 66 00.

 


Door: Bart Bakker