Voorburgs Dagblad | Van het één komt het ander.......!

Van het één komt het ander.......!

mainImage
Het fraaie pand aan de Rijksstraatweg nummer 719.

Sue en Ed bezichtigden een mooi parterre appartement aan de Rijksstraatweg in Wassenaar dat bij Makelaarskantoor Reichman en Rommelaar te koop stond. Gelijk waren zij onder de indruk door de ruimte en het hoge afwerkingsniveau en kort daarna besloten ze een voorstel op het appartement uit te brengen. Na een snelle en prettige onderhandeling met R&R mochten zij zich de gelukkige kopers noemen!

Omdat het allemaal zo voortvarend en prettig verliep, mocht Reichman & Rommelaar hen ook een advies geven voor de verkoop van hun huidige appartement. Iets dat R&R natuurlijk graag doet en door de ruim 40 jaar lange ervaring in Wassenaar, Den Haag en daaromheen is dat advies berust op een gedegen marktkennis met kennis van zaken.

Voorzien van een complete en professionele presentatie, met 2- en 3D plattegronden, bijbehorend meetrapport en een set fraaie foto’s, zoals dat bij R&R gaat, werd het appartement binnen korte tijd te koop gezet. Direct was er veel interesse in het appartement en na een aantal weken werden de kopers gevonden. Ook hier verliep het contact weer soepel en was de koopakte binnen korte tijd opgemaakt én getekend!

Overweegt u te verhuizen en wilt u zelf ook de prettige en professionele dienstverlening van Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar ervaren? Bellen of e-mailen kan via de volgende gegevens: 070-354 66 00 óf [email protected]


Door: Reichman & Rommelaar | Foto: Reichman en Rommelaar