Voorburgs Dagblad | Astrid van Eekelen opent Vastgoed Debat

Astrid van Eekelen opent Vastgoed Debat

mainImage
Astrid van Eekelen (links) wenst Benedikte Zijlstra (rechts) gisteravond alle succes toe met het Meijs & Alink Vastgoed Debat.

De Voorburgse wethouder Astrid van Eekelen zal op woensdag 27 november in het Veur Theater het groots opgezette Meijs & Alink Vastgoed Debat openen dat ook een congresachtig karakter heeft. "Een prima initiatief", zegt de VVD-wethouder. "Op deze wijze worden de laatste tendensen van de woningbouw goed zichtbaar. Ik ben dan ook reuze benieuwd naar de voordrachten en de inbreng van de debaters. Ik zal overigens zelf mijn inbreng hebben. Net als mijn collega Jan Willem Rouwendal van de gemeente Leidschendam-Voorburg".

"We zijn bijzonder blij dat Astrid van Eekelen het debat opent", reageert initiatiefneemster Benedikte Zijlstra, die samen met Bart Bakker het evenement organiseert. "Haar aanwezigheid is een meerwaarde voor het debat. Ze is niet alleen inhoudelijk sterk, maar ook een populaire wethouder".

"Van Eekelen is een wethouder die weet waarover het gaat", vult Bart Bakker. "Ze staat symbolisch gezien vaak met haar naaldhakken in de modder en is op veel plaatsen aanwezig. Zij zal ook nieuws gaan maken door met een verrassend plan te komen".

 


Foto: Voorburgs Dagblad