Voorburgs Dagblad | Bronovo sluit al snel Spoedeisende Hulp

Bronovo sluit al snel Spoedeisende Hulp

mainImage
Bronovo gaat starten met het sluiten van haar deuren.....

De raad van bestuur van HMC heeft vandaag besloten om HMC Bronovo op of rond 1 juli a.s. om te vormen tot weekziekenhuis. Het ziekenhuis is dan open van maandag 6.00 uur tot en met vrijdag 18.00 uur voor alle poliklinische en geplande klinische zorg. U kunt de komende jaren nog gewoon terecht bij uw vertrouwde behandelteam in HMC Bronovo. De acute zorg (waar onder Spoedeisende Hulp en de acute verloskunde) wordt op of rond 1 juli a.s. verplaatst naar HMC Westeinde. Met deze besluiten geeft de raad van bestuur uitvoering aan de eerste fase van het toekomstplan van HMC van 24 januari jl.

Voor spoedeisende zorg gaat u naar HMC Westeinde
Voor alle spoedeisende zorg gaat u vanaf deze zomer naar HMC Westeinde. Vanaf Ook bevallingen vinden vanaf dat moment plaats in HMC Westeinde. Voor moeders en kinderen staan daar altijd een gynaecoloog en kinderarts paraat: 24 uur per dag, zeven dagen per week.

"De exacte datum waarop de spoedeisende hulp en de moeder- en kindzorg van HMC Bronovo naar HMC Westeinde verhuist, maken we bekend zodra we dat weten", aldus een mededeling van het ziekenhuis. 

De Huisartsenpost verhuist van HMC Bronovo naar HMC Antoniushove.  De Huisartsenpost verhuist in de week van 1 juli 2019 van HMC Bronovo naar HMC Antoniushove. De Huisartsenpost in HMC Antoniushove is voor spoedeisende zorgvragen open: 

Maandag tot en met vrijdag van 17.00 tot 24.00 uur
Zaterdag en zondag van 08.00-24.00 uur
Op erkende feestdagen van 17.00-24.00 uur de dag ervoor en van 08.00-24.00 uur op de feestdag(en) zelf.
Uw bezoek aan de Huisartsenpost is op afspraak; u belt altijd eerst naar 070 346 96 69.
Tot aan de verhuizing kunt u nog naar de Huisartsenpost van HMC Bronovo.